Συνάντηση Δαλούκα με Κούγια

Τον Αλέξη Κούγια επισκέφτηκε εχθές ο Γιώργος Δαλούκας, όπως αποκάλυψε σήμερα ο γνωστός ποινικολόγος και βασικός μάρτυρας της υπόθεσης των κασετών. 
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος, ο λόγος της επίσκεψης ήταν πως ο Βολιώτης διαιτητής και η σύζυγος του επιθυμούν να παραστούν ως πολιτικοί ενάγοντες στην υπόθεση. «Ο εισαγγελέας έπρεπε να καλέσει και τον Μαρινάκη», τόνισε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής.«Ο Δαλούκας και η σύζυγος του θέλουν τη νομική μου συνδρομή ως πολιτικοί ενάγοντες στο σκάνδαλο της παράγκας Νο2», δήλωσε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο FM100
της Θεσσαλονίκης, ο Αλέξης Κούγιας, για να προσθέσει: «Με επισκέφθηκε χθες στο γραφείο μου και ζήτησε την βοήθειά του. Θα σκεφτώ τι θα κάνω. Δεν έχω αποφασίσει. Ίσως τη Δευτέρα του δώσω έναν συνεργάτη μου, διότι εγώ είμαι μάρτυρας στην υπόθεση αυτή». Όσο αναφορά την εμπλοκή του κ. Πατέρα: «Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Το ίδιο κύκλωμα δεν πουλούσε υπηρεσίες στον κ. Πατέρα πέρσι, τότε που άλωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο; Εγώ ουδέποτε τηλεφώνησα σε διαιτητή πριν από ματς. Ο κ. Πατέρας το έκανε και αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί μου για να αποκαλύψουμε την παράγκα Νο2». Τέλος ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και στον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ο εισαγγελέας έπρεπε να καλέσει και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Είναι σημαντικό να ξεκαθαριστεί σε ποιον Βαγγέλη αναφέρεται ο Μπέος».
Keywords
Τυχαία Θέματα