Συναντήσεις Πατούλη με Έλληνες ευρωβουλευτές

Συναντήσεις με Έλληνες ευρωβουλευτές στο Στρασβούργο, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης. Νωρίτερα, είχε συναντηθεί με τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Ο κ. Πατούλης συζήτησε με τους ευρωβουλευτές για καίρια ζητήματα της ελληνικής αυτοδιοίκησης, αλλά και της χώρας εν γένει, όπως, επίσης, την έναρξη μίας συνεργασίας τους με το Γραφείο της Κ.Ε.Δ.Ε στις Βρυξέλλες. Μεταξύ
άλλων, εξετάστηκαν το μεταναστευτικό ζήτημα, τα αποθεματικά των δήμων και της Κ.Ε.Δ.Ε, η διαχείριση των απορριμμάτων στην Ευρώπη, όπως και το κλίμα από μέρους των Ευρωπαίων αξιωματούχων στο ελληνικό ζήτημα. Επίσης, δυνατότητες που υπάρχουν μέσα από την ένωση όλων των δυνάμεων, για να απορροφηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ευρωπαϊκοί πόροι προς όφελος της αυτοδιοίκησης και της χώρας.

Όπως δήλωσε, μετά τις συναντήσεις, ο κ. Πατούλης, «περισσότερο από ποτέ άλλοτε, σήμερα επιβάλλεται, μέσα από το συντονισμό, την οργάνωση και την ένωση όλων των δυνάμεων, να μπορέσουμε να βρούμε διέξοδο στα αδιέξοδα της χώρας. Η αυτοδιοίκηση πρέπει να βρει όλες εκείνες τις δυνάμεις που μπορούν να συμβάλλουν, ώστε να οδηγηθούμε τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο στην ανάπτυξη», τόνισε.

Ειδικότερα, ο κ. Πατούλης, συναντήθηκε με τους: Μανώλη Γλέζο (ΣΥΡΙΖΑ), Γιώργο Κύρτσο (ΝΔ), Μανώλη Κεφαλογιάννη (ΝΔ), Μίλτο Κύρκο (Το Ποτάμι), Νότη Μαριά(ΑΝΕΛ), Σωτήρη Ζαριανόπουλο (ΚΚΕ), Κώστα Χρυσόγονο(ΣΥΡΙΖΑ), Θεόδωρο Ζαγοράκη (ΝΔ), Εύα Καϊλή (Ελιά), Μαρία Σπυράκη (ΝΔ).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα