Συναντήσεις Καμίνη με πρέσβεις Ρωσίας-Κίνας

Ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης πραγματοποίησε σήμερα διαδοχικές συναντήσεις στο Δημαρχιακό Μέγαρο με τον πρεσβευτή της Ρωσίας στην Αθήνα, κ. Andrei Maslov, καθώς και με τον πρεσβευτή της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην ελληνική πρωτεύουσα, κ. Zou Xiaoli.

Στο επίκεντρο της συνάντησης του δημάρχου Αθηναίων με τον ρώσο πρέσβη βρέθηκαν θέματα που αφορούν την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της Αθήνας και της Μόσχας και ειδικότερα ζητήματα τουριστικής
συνεργασίας. Ο κ. Καμίνης και ο κ. Maslov συμφώνησαν στην ύπαρξη μεγάλου πεδίου συνεργασίας και ανταλλαγής εμπειριών και γνώσεων σε ό, τι αφορά κοινές αναπτυξιακές και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης, δέχτηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο τον πρεσβευτή της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Αθήνα, κ. Zou Xiaolι. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την συνεργασία στις εμπορικές ανταλλαγές και στις κοινές επιχειρηματικές πρωτοβουλίες μεταξύ της Αθήνας και του Πεκίνου, και επαναβεβαιώθηκε η κοινή βούληση για ακόμη πιο στενή συνεργασία. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Αθηναίων για την οικονομική και εμπορική συνεργασία με την Κίνα, κ. Φώτης Προβατάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα