Συγκίνηση για τον Λου

Παγκόσμια θλίψη και συγκίνηση για τον θάνατο του Λου Ριντ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες σε ηλικία 71 ετών.
Τιμή στη μνήμη του από πολλούς καλλιτέχνες του διεθνούς στερεώματος.

«Αναπαύσουν εν ειρήνη Λου Ρίντ. Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Λου Ριντ, ο οποίος έφυγε σήμερα σε ηλικία 71 ετών. Ήταν ένας

δάσκαλος». Με αυτά τα λόγια αποχαιρετά τον παλιό του φίλο ο Ντέιβιντ Μπόουι, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Το μέλος των Velvet Underground Τζον Κέιλ έγραψε στο σάιτ του: «Η ανθρωπότητα έχασε έναν από τους καλύτερες στιχουρργούς και ποιητές. Εγώ, έχασε τον παλιό συμμαθητή μου».

Οι Who, έγραψαν στο Twitter: «RIP Lou Reed. Περπάτα στην ειρηνική πλευρά». Για «καταστροφική» είδηση έκανε λόγο ο Ίγκι Ποπ.

Ευγνώμων για τη μουσική του και την επιρροή που είχε στη μουσική της δήλωσε η Σίντι Λόπερ.

Ο Ριντ πέθανε στο σπίτι του στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, την Κυριακή, δήλωσε ο ατζέντης του, ο οποίος απέδωσε τον θάνατο του ροκ σταρ στα προβλήματα της υγείας που είχε με το συκώτι του.

Ο ίδιος ο Ριντ είχε παραδεχθεί πως ήταν σκληρός πότης και χρήστης ουσιών για πολλά χρόνια. Μάλιστα τον περασμένο Μάιο είχε προχωρήσει σε μεταμόσχευση ήπατος. «Είμαι ο θρίαμβος της σύγχρονης ιατρικής», έγραψε στο σάιτ του την 1η Ιουνίου.

Το τελευταίο τουίτ που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του, ώρες πριν από την αναγγελία του θανάτου ήταν: «Η Πόρτα». Το μήνυμα παραπέμπει στη φωτογραφία μιας πόρτας, με μια αφίσα του Ριντ στην οποία αναγράφονται οι λέξεις: «Ο μπαμπάς αγαπά το μωρό».

Keywords
Τυχαία Θέματα