Στους Ολυμπιακούς με την Ολυμπιακή

Του Στέφανου Λεμονίδη

Με αεροσκάφος της Ολυμπιακής θα "πετάξει" η ελληνική αποστολή για το Λονδίνο και σε συνέντευξη Τύπου  στα γραφεία της ΕΟΕ, ο πρόεδρος Σπύρος Καπράλος, ευχαρίστησε τον Ανδρέα Βγενόπουλο.
Για τις χορηγίες ο κ. Βγενόπουλος είπε:" Η Ολυμπιακή κάνει χορηγίες και συνδέει το όνομα της με τις καλύτερες αρετές των Ελλήνων.

Αισθανόμαστε την βαριά κληρονομιά να έχουμε υπό την ιδιοκτησία μας την Ολυμπιακή.
Ειναι εταιρία συνυφασμένη με την Ολυμπιακή ιστορία. Έχουμε προνόμια και υποχρεώσεις, Με την χορηγία στην ΟΕ κάνουμε το καθήκον μας".
Για τις διακρίσεις των Ελλήνων αθλητών παρά την κρίση σχολίασε: "Δεν έχω παρακολουθήσει όλη την εξέλιξη των προετοιμασιών για να δω αν αποτέλεσμα συλλογικής και μεθοδικής προσπάθειας.
Οι διακρίσεις έχουν πολλά στοιχεία από αρετές της φυλής μας. Έχουμε αρετές της ατομικότητας, οι Έλληνες είμαστε ένας λαός που μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Η Ελλάδα μπορεί!
Οι διακρίσεις κάνουν όλους τους Έλληνες υπερήφανους και σε αυτούς Ολυμπιακούς αγώνες θα δώσουν και πληροφόρηση στην ανθρωπότητα καθώς μας ξεγράφουν σαν λαό. Η χώρα έχει ανάγκη από διεθνείς διακρίσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα