Στουρνάρας: Καμία απόλυση στο δημόσιο

«Δεν υπάρχει θέμα απολύσεων προς το παρόν στο δημόσιο», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Ενόψει της επικείμενης έλευσης της τρόικας, ο υπουργός Οικονομικών επεσήμανε ότι «η υλοποίηση των προαπαιτούμενων πηγαίνει καλά», ενώ ερωτηθείς για την αυριανή επίσκεψη του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, τόνισε ότι «η χώρα μας περιμένει
επενδύσεις και συνέχιση της πολύ καλής σχέση των δύο χωρών». Εν τω μεταξύ, η αντιμετώπιση της ανεργίας, η επιτάχυνση των αποκρατικοποιήσεων, η αξιοποίηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ, αλλά και το φαινόμενο της ανεξέλεγκτης βίας, θα τεθούν επί τάπητος στην σημερινή νέα σύσκεψη των τριών κυβερνητικών εταίρων.

Παρών θα είναι και ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος θα ενημερώσει τους αρχηγούς για τα προγράμματα που υλοποιούνται για την καταπολέμηση της ανεργίας.

Το πρωί, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε εκδήλωση του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», στο Ζάππειο, αναφέρθηκε στην υψηλή ανεργία των νέων, κάνοντας λόγο για τραυματισμό της κοινωνικής συνοχής.
Keywords
Τυχαία Θέματα