Στον «αέρα» τα αεροδρόμια

Στον «αέρα» η παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, σύμφωνα με την Καθημερινή. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, μπορεί η κυβέρνηση να ενέκρινε τη σύμβαση παραχώρησης στο σχήμα υπό τη γερμανική Fraport, ωστόσο η ολοκλήρωση της αποκρατικοποίησης είναι στον «αέρα» λόγω προσκομμάτων που θέτει η πλευρά του αναδόχου. Η κοινοπραξία ζητεί να της παρασχεθούν αδιαμφισβήτητες εγγυήσεις για την παραχώρηση, επικαλούμενη την πολιτική αβεβαιότητα, αλλά επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, δυσκολεύεται να εξασφαλίσει χρηματοδότηση εξαιτίας του ρίσκου της χώρας.

Πρώτες αντιδράσεις από την

Αριστερή Πλατφόρμα μέσω ανάρτησης στην ιστοσελίδα Iskra με τίτλο "ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ". Αντιδράσεις και από την αντιπολίτευση. Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε σε συνεργάτες του ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να ζητήσει συγνώμη αφού υιοθετεί ως επωφελή και σημαντική μια συμφωνία της προηγούμενης κυβέρνησης, που τότε είχε καταγγείλει ως ύποπτο ξεπούλημα.

«Δέσμια των ιδεοληψιών της και των ανεφάρμοστων προεκλογικών της υποσχέσεων η κυβέρνηση ύστερα από επτά μήνες προχώρησε στην πρώτη της αποκρατικοποίηση» αναφέρει σε ανακοίνωσή του Το Ποτάμι. «Άλλη μια παραπλάνηση, άλλη μια κυβίστηση του κ. Τσίπρα. Ο ελληνικός λαός θυμάται βέβαια τις ηρωικές κορώνες του ίδιου του κ. Τσίπρα πριν και μετά τις εκλογές» αναφέρεται στη δήλωση του στελέχους του ΠΑΣΟΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα