Στις Καλένδες οι αδειοδοτήσεις

Καμμία απόφαση δεν ελήφθη για το θέμα των έξι ομάδων που δεν πήραν άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Αδειοδότησης, στο διοικητικό συμβούλιο της Σουπερλίγκας.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι ότι το θέμα θα τεθεί επί τάπητος και πάλι σε γενική συνέλευση της Λίγκας, η οποία θα συγκληθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ύστερα από πρόταση του Γιώργου Μποροβήλου.

Επίσης συζητήθηκε ακόμη και αύξηση των ομάδων σε 19, πλην όμως η συγκεκριμένη πρόταση φαίνεται να «παγώνει» στο γεγονός ότι, αν υλοποιηθεί, θα μειωθεί σημαντική η «πίτα» για τις υπόλοιπες.

Ανεξάρτητα, πάντως,
από το αν η πρόταση συζητηθεί και πάλι στη γενική συνέλευση, ακόμη και στην περίπτωση που υπερψηφιστεί, θα τεθεί σε ισχύ από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ήτοι τη σεζόν 2013-14.

Μετά το τέλος του συμβολαίου εκδόθηκε και ανακοίνωση που αναφέρει:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε όπως συγκληθεί εντός των επόμενων ημερών έκτακτη Γενική Συνέλευση, με απόφαση του αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ., η οποία θα αποφανθεί επί συγκεκριμένων εισηγήσεων για ζητήματα που συζητήθηκαν κατά το σημερινό Δ.Σ.».
Keywords
Τυχαία Θέματα