«Προέχει να συνεχιστεί το έργο της κυβέρνησης»

«Προέχεινα συνεχιστεί το έργο της κυβέρνησης»,τόνισε στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργόςΑντώνης Σαμαράς, επισημαίνοντας πως θαεξαντληθεί η τετραετία. Οιμεταρρυθμίσεις δεν μπορούν να προχωρήσουνεπαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος,πρόσθεσε ο κ. Σαμαρας επισημαίνονταςπως το μαύρο από τις οθόνες θα φύγειαλλά δεν επιστρέφουμε στο αμαρτωλόκαθεστώς.

Οπρωθυπουργός επεσήμανε πως μόνηεκκρεμότητα ήταν απόψε πόσοι από τουςαπολυμένους της ΕΡΤ
θα προσλαμβάνονταν,και ανακοίνωσε ότι αφορα 2000 εργαζομενουςμε 3μηνες συμβασεις.

Οκ. Σαμαρας αφησε αιχμές εναντίον του κ.Κουβελη κατηγορώντας τον για υπαναχώρησηκαθώς όπως είπε ο πρωθυπουργός, ο κ.Κουβελης εμφανίστηκε διαφορετικός απότο χθεσινό πλαίσιο το οποίο είχεαποφασιστεί.

Ο Βενιζέλος στηρίζει Σαμαρά

Ραγδαίεςοι πολιτικές εξελίξεις, μετά το αδιέξοδοστην σύσκεψη των τριών κυβερνητικώνεταίρων. «Στησύσκεψη δεν προέκυψε ο κοινός πολιτικόςτόπος αναφορικά με το ζήτημα της ΕΡΤ»,τόνισε ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος έκανελόγο για συγκεκριμένη πολιτική επιλογήάρνησης της συλλειτουργίας των τριώνκομμάτων εκ μέρους του πρωθυπουργού,αναφορικά με τους χειρισμούς του στηνδημόσια ραδιοτηλεόραση. Στοναντίποδα, επαναθεμελίωση της τρικομματικήςσυνεργασίας ζήτησε ο ο πρόεδρος τουΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, και κάλεσετη ΔΗΜΑΡ να μετάσχει στην επαναθεμελίωσηαυτής της συνεργασίας.

Αναφορικάμε την ΕΡΤ ο κ. Βενιζέλος είπε ότι έγινανβήματα προσέγγισηςκαι κινήσεις επανόρθωσης και τόνισεότι η κατάσταση στην χώρα είναι ιδιαίτερακρίσιμη και πρέπει να σεβόμαστε τονκόσμο που δεν θέλει εκλογές αλλά μιακυβέρνηση που να λειτουργεί αποτελεσματικάκαι γρήγορα με προοδευτικό προσημο.

«Δενκάνουμε τρύπες στο νερό για να κερδίσουμεφευγαλέες εντυπώσεις», τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

Αυτήτην ώρα είναι σε εξέλιξη ευρεία σύσκεψηστο Μέγαρο Μαξίμου με τους Υπουργούςτης ΝΔ, ενώ συνεδριάζει η ΚοινοβουλευτικήΟμάδα του ΠΑΣΟΚ. Νωρίτερα ολοκληρώθηκεη συνεδρίαση των κομματικών οργάνωντης ΔΗΜΑΡ, που θα συγκληθεί εκ νέου στις10 το πρωί.

ΟΑΘΗΝΑ 9,84 τροποποιεί εκτάκτως το πρόγραμμα του, και απότις 7 το πρωί της Παρασκευής, παρακολουθείαπό κοντά τις εξελίξεις με ρεπορτάζ,σχόλια, συνεντεύξεις και απευθείαςσυνδέσεις

Διαβάστε προηγούμενη σχετική, αναλυτική είδηση εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα