Στην Ελλάδα ο Λιούις

Ο βραβευμένος, δύο φορές, με Oscar Daniel Day-Lewis, έρχεται ξανά στη χώρα μας, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «LINCOLN» στις 23 Ιανουαρίου, η οποία αναμένεται να του χαρίσει το τρίτο πολυπόθητο αγαλματίδιο.

Μετά από επιθυμία του ίδιου του κορυφαίου ηθοποιού, τα έσοδα από την πρεμιέρα της ταινίας, θα διατεθούν για το Πρότυπο Κέντρο «Πόρτα Ανοιχτή» της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών.

Η Γενική Διευθύντρια ταινιών της 20th Century Fox για την εταιρία ODEON,

Κατερίνα Τσάγκα, μιλώντας στη Βάνα Λυκομήτρου, έδωσε έμφαση στις ιδιαίτερες σχέσεις που έχει ο Daniel Day-Lewis, με τη χώρα μας και στην ενεργή στήριξη που συνηθίζει να παρέχει στην Εταιρεία Σπαστικών.

«Οπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί - η οποία στην προκειμένη περίπτωση είναι η ταινία του Σπίλμπεργκ "LINCOLN", μια μεγάλη ταινία για την οποία θα γίνει μια μεγάλη πρεμιέρα- ο Χολιγουντιανός σταρ, ζήτησε τα έσοδα να διατίθενται για τους σκοπούς της Εταιρεία Σπαστικών» επεσήμανε η κυρία Τσάγκα. Τόνισε δε, πως στην προκειμένη περίπτωση, ο κορυφαίος ηθοποιός προσφέρει διπλά, τόσο σε φιλανθρωπικό επίπεδο, όσο και στον καλλιτεχνικό-πολιτιστικό ρόλο, τον οποίο έχει αναλάβει.

Keywords
Τυχαία Θέματα