Και εις ανώτερα κ. Καμμένε

15:04 9/1/2013 - Πηγή: NewsBomb

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου αγκαζέ πλέον με τους φασίστες του Μιχαλολιάκου εμφανίζονται στη Βουλή ζητώντας και την δικαστική έρευνα με κατηγορούμενους τον Γ. Παπανδρέου και τον Λουκά Παπαδήμο

για τη «λίστα Λαγκάρντ».

Μία μνημειώδης πολιτική κίνηση που βγάζει τους νεοναζί από το περιθώριο που τους έχουν βάλει όλα τα κόμματα της Βουλής. Και ένας μνημειώδης πολιτικός αμοραλισμός για να εμφανιστεί ντε και καλά ο κ. Πάνος στη Βουλή ως ηγέτης κόμματος και φοβερός τιμωρός δύο πρώην πρωθυπουργών.

Δεν έχω καμία αντίρρηση και πλειοδοτώ μάλιστα να διερευνηθεί πλήρως η άθλια αυτή ιστορία της λίστας και όποιος βρεθεί ότι είναι υπεύθυνος για το «πνίξιμό» της από Παπακωνσταντίνου μέχρι Βενιζέλο, Γ. Παπανδρέου και Παπαδήμο, να κάτσει στο σκαμνί.

Άλλο αυτό όμως που είναι ένα πανελλαδικό αίτημα όλων μας και άλλο αυτή η ανίερη σύμπραξη ενός δημοκρατικού κόμματος που το στήριξε ο ελληνικός λαός (δηλαδή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες) με ένα πολιτικό – φασιστικό μόρφωμα που οι άνθρωποί του μέσα στη Βουλή ασχημονούν, βρίζουν τη Δημοκρατία και φτύνουν ακόμα και την ίδια τη Βουλή.

Μπράβο κ. Καμμένε μου. Και εις ανώτερα. Άσχημα θα είναι δηλαδή να δούμε μεθαύριο και ένα ιδιαίτερα... δημοκρατικό κόμμα με το όνομα «Χρυσοί Έλληνες» και την συνεργασία Καμμένου με Κασιδιάρηδες και λοιπούς συγγενείς;

Δεν ξέρω γιατί αυτή τη στιγμή σκέφτομαι με πολύ αγάπη τους καλούς μου φίλους μέσα στους Ανεξάρτητους 'Έλληνες, τον Γιάννη, τον Τέρενς και τον Βασίλη και στενοχωριέμαι. Πόσο άσχημα άραγε θα νιώθουν με τον πολιτικό αμοραλισμό του αρχηγού τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα