Στη Ρόδο ο Γ. Μιχελάκης

Στη δοκιμαζόμενη Ρόδο μεταβαίνει ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, κι ενώ αρχές και κάτοικοι καταγράφουν χείμαρρο προβλημάτων. Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο των τριών ανθρώπων και για τις ζημιές που προκλήθηκαν, διέταξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου. Σοβαρά προβλήματα σημειώθηκαν και χθες από τις ισχυρές βροχοπτώσεις στο νησί. Εντονότερα είναι τα προβλήματα στις περιοχές Αρχάγγελος, Αφάντου, Φαληράκι και στην Καλλιθέα, όπου η πυροσβεστική απεγκλώβισε οδηγούς από τα αυτοκίνητα τους.

Στην

Ψέριμο που βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης προκλήθηκαν ζημιές σε καταστήματα και σπίτια. Συνεχείς αλλά μικρής διάρκειας είναι και οι διακοπές ρεύματος.

Η κακοκαιρία ήταν μικρότερης κλίμακας, και την αντιμετωπίσαμε με ωριμότητα, δήλωσε ο δήμαρχος Ρόδου, Στάθης Κουσουρνάς, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τους Νεκτάριο Νώτη και Γιάννη Παπαγεωργίου.

Κορυφώνεται, εν τω μεταξύ,η αγωνία για τους συγγενείς του αγνοούμενου δασκάλου. Το πτώμα ενός άνδρα στις τουρκικές ακτές απέναντι από τη Σύμη, εντόπισε η αστυνομία της χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα