Σφοδρή αντιπαράθεση κυβέρνησης- ΣΥΡΙΖΑ

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης - αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε την πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με την υπόθεση των υποβρυχίων βάζοντας στο στόχαστρο τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Εν τω μεταξύ σφοδρή ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στα όσα του καταλογίζει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης,
ότι δεν θέλει να φτηνύνουν τα φάρμακα, λόγω διαπλοκής με φαρμακοβιομηχανίες. Συνέντευξη τύπου για το ζήτημα των φαρμάκων θα δώσει στις 11.30 ο Αλέξης Τσίπρας.

Η επιλογή του κ. Τσίπρα να επιτεθεί στον Ευάγγελο Βενιζέλο για το ζήτημα ναυπηγεία κατέρρευσε παταγωδώς, τονίζει το ΠΑΣΟΚ και κάνει λόγο για εύσχημη υπεκφυγή του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θα περάσει γιατί ο κ. Τσίπρας έχει αυτοεγκλωβιστεί στις συκοφαντίες του και οφείλει πλέον κρίσιμες απαντήσεις.

Πιέσεις από φαρμακοβιομηχάνους για να μην περάσει στη Βουλή η επίμαχη τροπολογία για τα φάρμακα, αποκάλυψε ότι δέχεται ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση που κρατά στην επίμαχη ρύθμιση τονίζοντας ότι η ψήφος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αν είναι αρνητική, θα τη συνοδεύει μια ζωή.
Keywords
Τυχαία Θέματα