«Στα ουράνια» η Βέροια, στο... γκρεμό ο Αρης!

Σε ένα παιχνίδι όπου στιγματίστηκε από τρεις διακοπές, μία καθυστέρηση στην έναρξή του, πολλά νεύρα, ένταση, μίνι-συρράξεις μεταξύ των παικτών και 12 κίτρινες κάρτες, η Βέροια νίκησε 3-1 εντός έδρας τον Αρη.

Το ματς άρχισε με 17λεπτη καθυστέρηση, καθώς οπαδοί του Αρη βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο και ο διαιτητής, Ανδρέας Παππάς, περίμενε να ανέβουν στις εξέδρες. Στη συνέχεια διεκόπη 3 φορές.

Μία στο 49' μετά το 0-1 από τον Αγγελούδη, μία στο 81' (με το σκορ να είναι ήδη 1-1 από τον 65'

με τον Καλτσά) και μία στο 90'+6', μετά το 3-1 του Ολαϊτάν, πάντα για τον ίδιο λόγο (σ.σ. είχε μεσολαβήσει το 2-1 και πάλι από τον Καλτσά στο 90'+2').

Τελικά μετά από περίπου 20λεπτη διακοπή, το ματς ολοκληρώθηκε κανονικά, με σχεδόν όλους του οπαδούς του Αρη να έχουν αποχωρήσει.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 65', 90'+2' Καλτσάς, 90'+6' Ολαϊτάν - 49' Αγγελούδης

Οι συνθέσεις:
ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεθ, Γεωργιάδης (90'+5' Μπερτέν), Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Ορέστες, Καλογέρης, Γεωργέας, Ολαϊτάν, Γκιγέρμο, Μπαργκάν (61' Καλτσάς), Κόστλι.

ΑΡΗΣ: Διούδης, Ψυχογιός (28' Αγγελούδης), Ζαραδούκας, Πουλίδο, Παπαζαχαρίας, Νούνο Κοέλιο, Παπαστεριανός, Τάτος (90' Τριανταφυλλάκος), Καζναφέρης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος (80' Τσουκάνης).

Keywords
Τυχαία Θέματα