Σπάρτη: σύλληψη για κλοπές

Εξιχνιάστηκαν από την ασφάλεια Σπάρτης, τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών, μία απόπειρα κλοπής σε καταστήματα, καθώς και μία κλοπή οχήματος στη Σπάρτη, ενώ συνελήφθη ένας 31χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν συνεργό του.

Ειδικότερα, οι παραπάνω χθες βράδυ, αφού αρχικά έκλεψαν ένα μοτοποδήλατο, στη συνέχεια διέρρηξαν κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, από το οποίο αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές.Όμως, ύστερα από άμεση

επέμβαση αστυνομικών συνελήφθη ο 31χρονος. Κατά τη σύλληψή του βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους οι ηλεκτρονικές συσκευές και το μοτοποδήλατο, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν επίσης διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, τα ξημερώματα της Κυριακής, διέρρηξαν άλλα δύο καταστήματα, από τα οποία αφαίρεσαν χρήματα και διάφορα προϊόντα, ενώ προσπάθησαν να διαρρήξουν ακόμη ένα κατάστημα στη Σπάρτη, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Σημειώνεται ότι, ο 31χρονος είχε συλληφθεί ξανά στις 29 Μαρτίου, για απόπειρα κλοπής και ναρκωτικά, ενώ σε βάρος του υπάρχει ακόμη μία δικογραφία για άλλες τρεις κλοπές σε καταστήματα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αργότερα στον Εισαγγελέα Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα