Σούπερ «Μπάρτσα» 3-0 τη Μπάγερν

Σημαντικό προβάδισμα για την πρόκρισή της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Μπαρτσελόνα που επικράτησε με σκορ 3-0 της Μπαγερν Μονάχου στη Βαρκελώνη.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν εκείνος που «αποφάσισε» για το νικητή, καθώς με δυο δικά του γκολ και μια ασίστ έκανε τη διαφορά και έδωσε το σαφές προβάδισμα στους Καταλανούς ενόψει της ρεβάνς, που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στη Γερμανία.


Ο Αργεντινός άσος μέσα σε διάστημα 4 λεπτών, στο 77ο και στο 80ό πέτυχε δύο φοβερά γκολ,

νίκησε τον μέχρι τότε κορυφαίο της αναμέτρησης, Μάνουελ Νόιερ και στο 94' έκανε την ασίστ για να διαμορφώσει ο Νεϊμάρ το τελικό 3-0.

Ο Βραζιλιάνος έψαχνε το γκολ, ήθελε μια μίνι εκδίκηση για τον εφιάλτη της Βραζιλίας το καλοκαίρι από την Γερμανία και ας μην έπαιζε ο ίδιος και τελικά λυτρώθηκε στο τέλος.

Όσον αφορά στον Μέσι, στην 100ή του εμφάνιση σε ματς ευρωπαϊκής διοργάνωσης έφτασε τα 77 τέρματα στο Champions League, ξεπερνώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει 76. Τον ξεπέρασε και στον πίνακα της φετινή διοργάνωσης, φτάνοντας τα 10, ενώ ο Πορτογάλος και ο Λουίζ Αντριάνο έχουν από 9.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο (89' Μπάρτρα), Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (82' Τσάβι), Ινιέστα (87' Ραφίνια), Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.


ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Μπενατιά, Τζερόμ Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Τσάμπι Αλόνσο, Λαμ, Σβάινσταϊγκερ, Τόμας Μίλερ (79' Γκέτσε), Τιάγκο Αλκάνταρα, Λεβαντόβσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα