Αρνείται τις κατηγορίες ο Δ. Κοντομηνάς

Απολογητικό υπόμνημα με το οποίο αρνείται τις κατηγορίες οι οποίες του αποδίδονται για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, επέδωσε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς στον ανακριτή αλλά και την εισαγγελέα διαφθοράς οι οποίοι μετέβησαν στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται κρατούμενος. Ο κ. Κοντομηνάς κατηγορείται για άμεση συνέργεια σε απιστία, απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Σημειώνεται

ότι η κατηγορία της απάτης έχει απαγγελθεί με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου. Η διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα για την ποινική του μεταχείριση θα πραγματοποιηθεί στην Ευελπίδων στις 13:00.

Εν τω μεταξύ, ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους και εγγύηση 300 χιλιάδων ευρώ αφέθηκε ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Μάριος Βαρότσης. Εκκρεμούν ως τώρα οι συλλήψεις του επιχειρηματία Κυριάκου Γριβέα και της συζύγου του, για τους οποίους εκδόθηκαν διεθνή εντάλματα, ενώ σε εξέλιξη είναι η διαδικασία για την έκδοση στην Ελλάδα του συλληφθέντα στην Τουρκία, Άγγελου Φιλιππίδη.

Εάν θα υπάρξει έλεγχος και στα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των συστημικών τραπεζών ειδικότερα προς επιχειρηματικούς ομίλους, ΜΜΕ και πολιτικά κόμματα ζητά να πληροφορηθεί με επίκαιρη ερώτησή του προς τον Πρωθυπουργό ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα