Ψάχνει αντί-Σιόβα

Τελικά ο Πελέ δεν θα είναι η μοναδική μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού, τον Γενάρη. Έστω και αν οι Ερυθρόλευκοι είχαν αυτή την πρόθεση. Ο τραυματισμός του Δημήτρη Σιόβα άλλαξε το πλάνο και σύμφωνα με πληροφορίες ο νταμπλούχος είναι πλέον σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού.

Οι Πειραιώτες είχαν την ενναλακτική να επιλέξουν κάποιον από τους ποδοσφαιριστές που τους ανήκουν και αγωνίζονται αλλού, όπως ο Αυλωνίτης (που το όνομα του συζητήθηκε) και ο Ντιελνά που βρίσκεται στην Αζαξιό. Με δεδομένο όμως ότι ο

Σιόβας είναι απώλεια πρώτης γραμμής, ο Ολυμπιακός επιλέγει να κάνει... κάτι παραπάνω. Κοιτάζει στη διεθνή αγορά.

Και ψάχνει για παίκτη που εάν και εφόσον θα μπορεί να βασικός και φέτος, αλλά και του χρόνου. Παίκτης απευθείας για την 11άδα. Σε αυτή την αναζήτηση οι Ερυθρόλευκοι έχουν «διπλό» περιορισμό. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέση ξένου να δώσουν στο ρόστερ τους (Σέποβιτς, Ολαϊτάν, Ντινγκά, Σαλίνο και Κάμπελ η... 5αδα) και βέβαια επιβάλλεται να βρεθεί ποδοσφαιριστής με δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Που να μην έχει αγωνιστεί δηλαδή στην διοργάνωση. Ήδη ατζέντηδες έχουν κάνει κάποιες προτάσεις. Αλλά έχουμε την εντύπωση ότι ακριβώς επειδή ο Ολυμπιακός πάει για παίκτη πρώτης γραμμής θα εκμεταλλευτεί τον χρόνο που έχει μπροστά του. Θα ψάξει την αγορά με μεγαλύτερη προσοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα