Σίγουρος για Πρίγκιπα, ο Τσάκας

Δεδομένη θεωρεί την είσοδο του πρίγκιπα Φεϊζάλ στον Παναθηναϊκό, ο Βλάσης Τσάκας. Μιλώντας στο «TV Μακεδονία» ο "εκπρόσωπος" του Φειζάλ τόνισε:

«Συμφωνούμε απόλυτα στην τιμή 0,33 της μετοχής που ανακοινώθηκε σήμερα. Το χοντρό κομμάτι της συμφωνίας έχει εξασφαλισθεί. Οι λεπτομέρειες που απομένουν πιστεύω ότι με καλή διάθεση θα διευθετηθούν. Εφόσον οι συζητήσεις που ξεκίνησαν σήμερα, μέχρι την Πέμπτη που θα γίνει η Γενική Συνέλευση καταλήξουν σε συμφωνία τόσο από
εμάς όσο και από την ΠΑΕ και υπάρχει συμφωνία κατατεθειμένη, τότε η συμμετοχή μας είναι δεδομένη και η αλλαγή στην σελίδα του Παναθηναϊκού είναι δεδομένη και αυτή», είπε χαρακτηριστικά. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην αμφισβήτηση που υπάρχει για τον πρίγκιπα Φεϊζάλ «Αν δεν το καταλάβατε, είχε φέρει μαζί του επιταγή τραπέζης 28 εκατ. ευρώ, αν δε με απατά η μνήμη μου. Αυτό είναι γνωστό τοις πάσι, άρα να μη μιλάμε για λεφτά με αυτό το ύφος. Εμείς κάναμε ξεκάθαρη πρόταση εξαγοράς. Μας πάνε σε αποσπασματική αντιπρόταση με δικούς τους όρους. Θα τη βρούμε την άκρη, αλλά μη μιλάτε για λεφτά. Να τελειώνει αυτή η καραμέλα», τόνισε και εκείνη την στιγμή ρωτήθηκε γιατί αφού έχει την συγκεκριμένη επιταγή δεν πάει αύριο να πάρει την ομάδα.

«Καταλαβαίνετε τον όρο τραπεζική επιταγή ή θέλετε να κάνουμε τραπεζικά μαθήματα; Μπορώ να έρθω εγώ στο σπίτι σας σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί... Δεν έχουν οριστεί τιμές, ούτε τίποτα. Η μετοχική αξία του Παναθηναϊκού είναι μόλις 10 εκατ. Μπορούσαμε να φέρουμε 11 και να τον πάρουμε, φέραμε 28 γιατί τόσα είναι τα χρέη». Μετά σχολίασε αν θα υπάρξουν εξελίξεις πριν την γενική συνέλευση που έχει οριστεί για τις 20 του μηνός. «Δηλαδή στις 20 Δεκεμβρίου θα κολλήσετε; Στις 20 είναι η γενική συνέλευση, υπάρχουν τα περιθώρια εφόσον έχουν συμφωνηθεί οι όροι και είμαστε ικανοποιημένοι από τους όρους που συμφωνηθούν, η επιταγή να κατατεθεί».

Κλείνοντας «απάντησε» και τον όρο που έθεσαν από το «τριφύλλι», ώστε να μην κάνει δημόσιες τοποθετήσεις.

«Εγώ δέχομαι εντολές μόνο από εργοδότες μου. Όταν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με προσλάβει, ναι, να υπακούω εντολές. Αυτό ξεκάθαρα. Εμείς σήμερα θέσαμε στη συνάντηση αυτό ακριβώς το θέμα. Δεν το τήρησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δεν το τηρούμε ούτε εμείς. Είμαστε ισότιμοι συνομιλητές. Θέλουν να το καταλάβουν, έχει καλώς. Δεν θέλουν, πάλι έχει καλώς. Εμείς προσπαθούμε και δίνουμε οτιδήποτε για να μην οδηγηθεί η σχέση αυτή στα άκρα. Κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό. Μας απέρριψαν επίσημη πρόταση, κάναμε αντιπρόταση και πάνω σε αυτή προσπαθούμε να βρούμε τη χρυσή τομή. Όταν ξαφνικά οι καμηλιέρηδες του Αυγούστου γίνονται υψηλότατοι... τους ευχαριστούμε, είναι τίτλος που έχει ο πρίγκιπας και δε χρειαζόμαστε διαφήμιση. Ας αφήσουμε τους δικηγόρους και τους οικονομικούς συνεργάτες να κάνουν τη δουλειά τους, να γίνει η συμφωνία και να κάνουμε καλές γιορτές».
Keywords
Τυχαία Θέματα