Αντιπαράθεση υψηλών τόνων

Στην προεκλογική μάχη τρία εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, συνεχίζεται σε υψηλούς τόνους η αντιπαράθεση, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις οι αναποφάσιστοι πιάνουν διψήφιο ποσοστό. «Δεν έχει σημασία το τρίτο ή τέταρτο κόμμα αλλά το πρώτο κόμμα που θα σχηματίσει κυβέρνηση» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς από τη Θεσσαλονίκη.
«Απέχουμε μόλις μισό βήμα από την αυτοδυναμία», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από την Πάτρα. Στις 19.00 η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομόνοια. Την ίδια ώρα και η κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ήδη σε ισχύ σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, με απαγόρευση στάθμευσης, ενώ από νωρίς το απόγευμα θα διακοπεί και η κυκλοφορία.

«Ήρθε η ώρα να μπει «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Ας επωμισθούν και άλλοι την κυβερνητική ευθύνη» δηλώνει σε συνέντευξή του στα Νέα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θα συναντηθεί στις 12.00 με το προεδρείο της ΟΤΟΕ.

Στην ίδια εφημερίδα ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε άρθρο του τονίζει χαρακτηριστικά «Δεν θέλουμε μόνο τη μπουκιά, θέλουμε όλο το καρβέλι».

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στις 20:00, θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στο Αιγάλεω.

Λεφτά υπάρχον αν νοικοκυρέψουμε τη χώρα, τόνισε ο πρόεδρος τπυ Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας νωρίτερα στον ΑΝΤ1.
Keywords
Τυχαία Θέματα