Σε Κύπρο και Κρήτη εκτίει την ποινή ο ΠΑΟ!

Η Ευρωλίγκα και Παναθηναϊκός προσανατολίζονται σε... συμβιβασμό και οι «πράσινοι» αναμένεται να υποδεχθούν τις Λαμποράλ Κούτσα και Λοκομοτίβ Κουμπάν σε Ηράκλειο και Λευκωσία αντιστοίχως.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου η Κ.Α.Ε. είχε αποστείλει επιστολή προς τη Διεύθυνση του κλειστού «Δύο Αοράκια» (σ.σ. 5.200 θέσεις) του Ηρακλείου, ζητώντας να μάθει τη διαθεσιμότητά του εν όψει Λοκομοτίβ Κουμπάν (7/11 - 4η αγων.).

Tώρα

φαντάζει σχεδόν βέβαιο πως θα υποδεχθεί μπροστά στο κοινό του και τη Λαμποράλ Κούτσα (25/10 - 2η αγων.)!

Η διαφορά είναι πως θα χρειαστεί να ταξιδέψει μέχρι τη Λευκωσία («Τάσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία/6.000θ), μια και το κλειστό του Ηρακλείου στις 25 Οκτωβρίου δεν είναι διαθέσιμο.

Η Ευρωλίγκα γνωρίζει πόσο ζημιογόνο θα είναι για την ίδια μία αναμέτρηση σε άδειο γήπεδο, ο Παναθηναϊκός, που είναι τιμωρημένος με δυο αγωνιστικές δε θέλει να αγωνιστεί μπροστά σε κενά καθίσματα κι η λύση είναι καθοδόν.

Έπειτα συνάντηση των Τζόρντι Μπερτομέου (εκτελεστικός διευθυντής και πρόεδρος της Ευρωλίγκας) και Γιαννακόπουλου (μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός) τον περασμένο Μάιο οι δύο πλευρές αποφάσισαν να δώσουν τόπο στην οργή και βάσει εξέλιξης άπαντες πρέπει να αισθάνονται ευχαριστημένοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα