Σχέδιο διοίκησης Πρωτοδικείου

Σχέδιο για δημιουργία διοίκησης Πρωτοδικείου με χρηματοδότη τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη και την ενεργοποίηση μορφών όπως οι Μαύρος και Νικολάου ετοιμάζουν οι μικρομέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Το κενό... εξουσίας που υπάρχει στην ΑΕΚ, όσο δεν αναλαμβάνει τα ηνία της ΠΑΕ ο Δημήτρης Βιντιάδης, έχει κινητοποιήσει τους μικρομετόχους του συλλόγου. Έτσι μετά
το σχέδιό τους για τη δημόσια εγγραφή, που εγκρίθηκε από τη γενική συνέλευση της Παρασκευής, έχουν ετοιμάσει ένα πλάνο, κάνουν πλάνα για σχηματισμό διοίκησης, με στόχο να βρουν 21 άτομα και να ζητήσουν το Μάιο σχηματισμό τέτοιας από το Πρωτοδικείο. Θέλουν, παράλληλα, τη μείωση της τιμής διάθεσης των μετοχών της ΠΑΕ από 0,80 σε 0,30 ευρώ.

Τα άτομα που αναζητούν προέρχονται από τις τάξεις τους, δηλαδή μικρομέτοχοι, και περιλαμβάνουν επίσης πρώην παράγοντες, οργανωμένους αλλά και παλαίμαχους. Στόχος τους είναι να αποσπάσουν το «ναι» κάποιων ατόμων κοινής αποδοχής, όπως ο Θωμάς Μαύρος και ο Λάκης Νικολάου, για να καταφέρουν να πείσουν τον κόσμο για τις προθέσεις τους αλλά και να εξασφαλίσουν την οικονομική του συνδρομή μέσω της δημόσιας εγγραφής.

Πάντως η επιτυχία του εγχειρήματος είναι εξαιρετικά αμφίβολη, καθώς οι «αντοχές» του κόσμου για να συνεισφέρει (και πάλι) οικονομικά είναι λιγοστές, ενώ μέχρι το Μάιο είναι πολύ πιθανό να έχει υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση Βιντιάδη. Όσο για τα χρήματα, οι μικρομέτοχοι φέρονται να έχουν ήδη εξασφαλίσει 1 εκατ. ευρώ από τον Βασίλη Καπετανόπουλο και τη δέσμευση του Ανδρέα Ανατολιωτάκη για άλλες 300.000 ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα