«Πυρά» Κασιδιάρη

Υβριστικόπαραλλήρημα του Ηλία Κασιδιάρη ο οποίοςχρησιμοποίησε τη συζήτηση τουπρουπολογισμού για να επιτεθεί στηνκυβέρνηση λέγοντας οτι είναι μια χούνταπου μεταφέρει σιδηροδέσμιους βουλευτέςκαι οτι τα μέλη της είναι άθλιοι καιπροδότες.

Οπροεδρεύων Γιάννης Δριβελέγκας έδωσεεντολή να μην γραφτούν στα πρακτικά τηςβουλής όσα προκλητικά ανέφερε ο εκπρόσωποςτύπου της ΧΑ.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής

Παναγιώτης Ηλιόπουλος υποστήριξε από τη Βουλή πως η κυβέρνηση στράφηκε στην αστυνομία και τη δικαιοσύνη την οποία ελέγχει ολοκληρωτικά για να χτυπήσει τη Χρυσή Αυγή. Απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση υποστήριξε οτι αν αποφασίσει να δείξει και εκείνη τα δόντια της στο σύστημα θα την αντιμετωπίσουν όπως τη Χρυσή Αυγή.

Σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής έξω αποτη βουλή σε ένδειξη διαμαρτυρίας γιατις έρευνες της αντιτρομοκρατικής ,μετά από εισαγγελική εντολή σε σπίτιατριών βουλευτών της ΧΑ, Γερμενή, Μπούκουρακαι Ηλιόπουλου.

Κατασχέθηκανφωτογραφικές μηχανές , κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές καθώς επίσης μια καραμπίνακαι ένα πιστόλι στο σπίτι του ΣτάθηΜπούκουρα τα οποία ωστόσο κατείχενόμιμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα