Ψάχνουν για κεντρικό αμυντικό

Ο Μίτσελ για τη κάλυψη του κενού του Δημήτρη Σιόβα, εφόσον ο Ολυμπιακός κινηθεί για μεταγραφή κεντρικού αμυντικού, θέλει παίκτη ο οποίος θα μπορεί να προσφέρει άμεσα σε πρωτάθλημα και Champions League.
Καρεμπέ, Ισά και Μίτσελ έχουν στρέψει το βλέμμα τους στα πρωταθλήματα της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ολλανδίας και Ελβετίας. Ένας ποδοσφαιριστής
που φαίνεται να απασχολεί τον Μίτσελ, είναι ο συμπατριώτης του Αλμπέρτο Μποτία Ραμπάσκο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη Σεβίλλη. Ο Μποτία είναι 24 στα 25, αγωνίζεται στην Έλτσε ως δανεικός από της ομάδα της Ανδαλουσίας, η οποία τον απέκτησε από τη Χιχόν το καλοκαίρι του 2012 έναντι του ποσού των 3 εκατ. ευρώ. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ασχοληθεί το περασμένο καλοκαίρι και με τον Μίλαν Βίλοτιτς. Ο 27χρονος διεθνής Σέρβος αμυντικός αγωνίζεται στη Γκρασχόπερς. Τις τελευταίες ώρες στους Πειραιώτες προτάθηκε ένας ακόμη Σέρβος ποδοσφαιριστής, ο 27χρονος αρχηγός της Νις, Νεμάνια Πεϊτσίνοβιτς το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός είναι μία ανάσα από τη συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ. Ο 23χρόνος κεντρικός μέσος, εφόσον καταλήξει στους "ερυθρόλευκους", αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός για έξι μήνες σε ομάδα της Super League.
Keywords
Τυχαία Θέματα