Προβληματισμός για Εσιέν

Η μέχρι τώρα παρουσία του Μάικλ Εσιέν είναι μηδενική, καθώς ο γκανέζος αμυντικός χαφ παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης, μη έχοντας συνεισφέρει το παραμικρό στον Παναθηναϊκό.

Η επιστροφή του στη δράση αναβλήθηκε για ακόμη μια φορά διότι το πρόβλημα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς δεν έχει υποχωρήσει. Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης ο 32χρονος χαφ εξετάστηκε από τον επικεφαλή του ιατρικού επιτελείου

της ομάδας Παναγιώτη Κουλουμέντα και διαπιστώθηκε ότι συνεχίζουν να υφίστανται οι ενοχλήσεις στον άνω κοιλιακό κάτι που δεν του επιτρέπει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Γι' αυτό κι όσες φορές προσπάθησε να προετοιμαστεί σε συνθήκες αγώνα αποχώρησε με πόνους.

Από δω και πέρα αποφασίστηκε ότι ο 32χρονος άσος να συνεχίσει θεραπεία μαζί με ατομικό πρόγραμμα για τουλάχιστον μία εβδομάδα, οπότε θα ξαναγίνει επανέλεγχος. Στο καλύτερο σενάριο λοιπόν, εφόσον δηλαδή δεν αντιμετωπίσει κάποιο άλλο πρόβλημα, ο Εσιέν θα αρχίσει να προπονείται σε φουλ ρυθμούς προκειμένου να είναι πανέτοιμος μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος από τις εθνικές ομάδες για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εφόσον όμως ο Γκανέζος συνεχίζει να βρίσκεται εκτός δράσης, είναι πιθανό να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα