Προσφορά προληπτικών εξετάσεων

Την προσφορά προληπτικών εξετάσεων σε γυναίκες, σε συμβολική τιμή, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, το Σάββατο 8 Μαρτίου, ανακοίνωσε σήμερα ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ.

Συγκεκριμένα, προσφέρει μία

μαστογραφία ή έναν υπέρηχο μαστών και έναν προληπτικό έλεγχο οστεοπόρωσης στη συμβολική τιμή των 15 ευρώ η κάθε εξέταση.

Οι παροχές υγείας θα δοθούν σε όσες γυναίκες επισκεφτούν τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ (Μαρούσι), ΛΗΤΩ (Αθήνα) και τα δύο Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου, Υγείαnet Αθηνών και Υγείαnet Περιστέρι, το Σάββατο, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Όσες επισκεφθούν μια από τις πέντε εγκαταστάσεις του Ομίλου, το Σάββατο 8 Μαρτίου, θα παραλάβουν το δικό τους ατομικό κουπόνι με τις εξετάσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται μετά από τηλεφωνικό ραντεβού μέχρι το τέλος του χρόνου.

Οι παροχές υγείας ισχύουν και για όσες γυναίκες επισκεφθούν τις ιστοσελίδες των νοσοκομείων του Ομίλου ΥΓΕΙΑ (www.hygeia.gr, www.mitera.gr και www.leto.gr), όπου μπορούν να συμπληρώσουν τις ειδικές φόρμες συμμετοχής και κατόπιν, με ραντεβού, να διενεργήσουν τις εξετάσεις.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα