Προανήγγειλε νέα κλήτευση Στουρνάρα

νέα κλήτευση του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος στο επόμενο διάστημα μετά την διακοπή των εργασιών της βουλής, προανήγγειλε η πρόεδρος της Βουλής κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για τον απολογισμό του κοινοβουλευτικού έργου που είναι σε εξέλιξη.

" Δεν είναι λογικό κανείς να φοβάται να έρθει στη βουλή

και να γίνεται επίκληση τραπεζικού απορρήτου για δανειακές συμβάσιες που αφορούν το κράτος" τόνισε η κα Κωνσταντοπούλου και επιτέθηκε στον κ. Στουρνάρα που δεν προσήλθε ως όφειλε -όπως είπε- στις αρμόδιες επιτροπές που τον κάλεσαν να δώσει εξηγήσεις.

«Στο κανάλι της βουλής δεν έκανα καμία τοποθέτηση, δεν είχα συμμετοχή στην διαμόρφωση του προγράμματος και δεν έδωσα καμία οδηγία παρά μονό να μεταδίδονται ζωντανά όλες οι επιτροπές για να ενημερώνονται οι πολίτες» τόνισε η πρόεδρος της βουλής, απαντώντας στις επικρίσεις των κομμάτων.
Άφησε επίσης αιχμές κατά όσων κατακρίνουν τις εργασίες της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, επιμένοντας ότι το χρέος είναι παράνομο, επονείδιστο και μη βιώσιμο και δεν μπορεί να πληρωθεί και ευχήθηκε η κυβέρνηση να αξιοποιήσει το πόρισμα της επιτροπής που στις 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει νέα συνεδρίαση .

Keywords
Τυχαία Θέματα