"Πράσινη" ώρα Τσάμπιονς Λιγκ

Με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Ισπανία(21.45) τη Μάλαγα στο πλαίσιο των πλέι οφ . Κανονικά θα αγωνιστεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Οι πράσινοι θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση και όπως δήλωσε και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην συνέντευξη τύπου οι παίκτες του θα παλέψουν μόνο για

τη νίκη.

Ο 66χρονος προπονητής αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 τον Παναθηναϊκό απέναντι στην ισπανική ομάδα. Συγκεκριμένα, την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καρνέζης και μπροστά του θα παίξουν – από δεξιά προς αριστερά – οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες και Σπυρόπουλος. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κατσουράνης με τον Βιτόλο, ενώ πίσω από τον φορ θα παίξουν ο Ζέκα δεξιά, ο Μαυρίας αριστερά και ο Σισοκό στον άξονα. Στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Χριστοδουλόπουλος ή ο Φορναρόλι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Καπίνο, Μαρίνο, Πετρόπουλος, Τοτσέ, Λαγός, Μπαρμπαρούσης, Σεϊταρίδης και Πίντο.

Με σύστημα 4-3-3 θα παίξει η Μάλαγα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι άφησε εκτός τον τραυματία Μπαπτίστα και ο Σέμπα Φερνάντες, μετά από απόφαση του Χιλιανού τεχνικού. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Φαμπρίς, ο οποίος αποτέλεσε τον παίκτη-αποκάλυψη της πρεμιέρας της Primera Division.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καμπαγέρο, ο οποίος μπροστά του  θα έχει τους Γκάμεθ, Ντεμικέλις, Ουέλινγκτον και Μονρεάλ. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Πορτίγιο, Καμάτσο και Τουλαλάν. Δεξιά στην επίθεση θα είναι ο Χοακίν, αριστερά ο Ίσκο και στην κορυφή ο Χουάνμι (Φαμπρίς).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καμενί, Χεσούς, Μαρέσκα, Ντούντα, Ελισέου, Μπουονανότε, Σέρχιο Σάντσεθ και Ρέσιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα