«Πολιτική αυτοκτονία» για Χ.Α.

Σενάρια και συζητήσεις πυροδοτεί η διαρροή για ενδεχόμενη παραίτηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που θα οδηγούσε σε επαναληπτικές εκλογές. Θα ήταν «πολιτική αυτοκτονία» για τη Χρυσή Αυγή είπε στο Reuters ο Ευάγγελος Βενιζέλος.Και
σημείωσε: «Δεν είναι απειλή. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το λεγόμενο συνταγματικό τόξο να οργανώσει ένα κοινό μέτωπο αντίδρασης εναντίον της Χρυσής Αυγής». Μία ομαδική παραίτηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα αποτελέσει "Δεν συνιστά απειλή, αλλά μία μεγάλη ευκαιρία για το ονομαζόμενο συνταγματικό τόξο να οργανώσει μία συντονισμένη αντίδραση κατά της Χρυσής Αυγής" προσέθεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η κυβέρνηση λαμβάνει όλα τα δυνατά νομικά μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής, στα οποία περιλαμβάνεται η αστυνομική και δικαστική έρευνα και για άλλες πιθανές εγκληματικές δραστηριότητες, όπως η παράνομη συγκέντρωση πόρων και οι σχέσεις με τον υπόκοσμο, είπε.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ταχεία πτώση του ποσοστού της Χρυσής Αυγής μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που ένωσε τα πολιτικά κόμματα του συνταγματικού τόξου εναντίον της, επισήμανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπογράμμισε: "Εάν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παραιτηθούν ομαδικά, εκλογές θα διεξαχθούν σε μόνο 15 εκλογικές περιφέρειες δίνοντας την ευκαιρία στα πολιτικά κόμματα να παρουσιάσουν ένα ενωμένο μέτωπο".

Keywords
Τυχαία Θέματα