«Πιστεύω ότι εντός των επόμενων ωρών θα υπάρξει συμφωνία»

«Δεν θα πληρώσουμε τις δόσεις, αν μέχρι τις 5 Ιουνίου δεν έχουμε συμφωνία με τους δανειστές» ανέφερε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Η Ελλάδα,
από πέρυσι τον Αύγουστο, πληρώνει τις δόσεις προς του δανειστές και τα έξοδα για τη λειτουργία του κράτους, χωρίς να έχει πάρει ούτε ένα ευρώ» τόνισε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί η Ελλάδα να συνεχίσει να πληρώνει τις δόσεις, στερώντας τη δυνατότητα της λειτουργίας του κράτους».

Πάντως, εκτίμησε ότι θα υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές εντός των επομένων ημερών. Όπως είπε, αυτή η συμφωνία θα είναι «βάσει της λαϊκής εντολής που πήραμε στις εκλογές».

«Κανείς δεν ξέρει ακόμα την τελική συμφωνία. Οφείλουμε να στηρίξουμε τους διαπραγματευτές. Πιστεύω ότι εντός των επόμενων ωρών θα υπάρξει συμφωνία» σημείωσε ο κ. Καμμένος και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι η συμφωνία που θα επιτευχθεί με τους δανειστές θα περάσει από τη Βουλή και θα ψηφιστεί από το σύνολο των βουλευτών που στηρίζουν την κυβέρνηση».

Ο υπουργός Άμυνας υπογράμμισε πως «δεν πρόκειται να γίνει καμία συμφωνία που να διασπά τις κόκκινες γραμμές που έθεσε ο ελληνικός λαός και επεσήμανε ότι «οι Έλληνες πρέπει να ενωθούμε ανεξάρτητα από κόμματα, τάσεις ή συνιστώσες».

«Δεν διαπραγματεύεται ούτε η κυβέρνηση ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Καμμένος, διαπραγματεύεται η Ελλάδα και μάλιστα με πολύ σκληρούς όρους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα