Πιέζει για Μανωλά η Ζενίτ

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης επιμένει για την μεταγραφή του Κώστα Μανωλά και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να καρπωθεί τα χρήματα της ρήτρας του νεαρού στόπερ, η οποία ανέρχεται στα 7 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Goal η Ζενίτ προσφέρει στους ερυθρολεύκους το ποσό των 5 εκ. ευρώ, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος
να πει το "ναι" σε αυτή την οικονομική πρόταση.

Στους ερυθρόλευκους δεν βιάζονται, καθώς ο Μίτσελ υπολογίζει κανονικά τον Μανωλά και δεν πιέζονται να τον παραχωρήσουν. Πιστεύουν ωστόσο πως οι ρώσοι μπορούν να ανεβάσουν την προσφορά τους και αν κάτι τέτοιο συμβεί τότε ενδεχομένως να σκεφτούν την πιθανότητα παρσχώρησης του.

Ουσιαστικά δηλαδή ο Ολυμπιακός θέλει να εισπράξει το ποσό της ρήτρας, που αγγίζει τα 7 εκ. ευρώ, ενώ και με μία προσφορά κοντά σε αυτό το ποσό, μπορεί να πουλήσει τα δικαιώματα του έλληνα αμυντικού.

Σε περίπτωση πάντως που παραχωρηθεί ο Μανωλάς, ο Ολυμπιακός έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του. Ο λόγος για τον Μιγκέλ Τόρες της Χετάφε, που αποτελεί επιλογή του Μίτσελ και θεωρούν πως μπορούν σχετικά εύκολα να τον αποκτήσουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα