Περίπατος Φιλίας

Περίπατο φιλίας διοργανώνει το Σάββατο 31 Μαΐου, στις 10:30π.μ. στην Πλατεία Συντάγματος, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία TACT HELLAS, εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Εθελοντικού Οργανισμού "Best Buddies International".

O Οργανισμός Best Buddies προάγει τη φιλία «ένας - προς - έναν» (δηλαδή ενός εθελοντή και ενός ΑμεΑ) με σκοπό να δώσει ευκαιρίες κοινωνικοποίησης σε άτομα με νοητικές και αναπτυξιακές
δυσκολίες. Μέσω της ανάπτυξης ουσιαστικών φιλικών σχέσεων η κοινωνία εκπαιδεύεται σε ευαίσθητα θέματα όπως η αποδοχή της διαφορετικότητας.

Στα πλαίσια των δράσεων των Best Buddies πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε πολλές πόλεις του κόσμου ένας «ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΦΙΛΙΑΣ», ο οποίος φέτος για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί και στην Ελλάδα.

Οι εθελοντές της οργάνωσης Best Buddies καλούν λοιπόν όλους όσους επιθυμούν να συμμετέχουν σε έναν περίπατο φιλίας που θα έχει αφετηρία το συντριβάνι της Πλατείας Συντάγματος και τέρμα το Μοναστηράκι, το Σάββατο 31 Μαΐου 2014 στις 10:30.
Στο ίδιο σημείο, πριν την έναρξη του περιπάτου, θα πραγματοποιήσουμε συλλογή συσκευασμένων τροφίμων μακράς διάρκειας για Δημοτικά Κοινωνικά Παντοπωλεία με σκοπό την υποστήριξη οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Την ίδια ημέρα «ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΦΙΛΙΑΣ» θα πραγματοποιηθεί και στα Ιωάννινα από το παράρτημα Best Buddies Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Θεραπευτική Ιππασία Ιωαννίνων.
Keywords
Αναζητήσεις
best buddies περιπατος φιλιας
Τυχαία Θέματα