Περιοδεία στα Δωδεκάνησα

Περιοδεία στα Δωδεκάνησα πραγματοποιεί από το πρωί ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από στελέχη του υπουργείου και βουλευτές της Δωδεκανήσου.

Ο κ. Γεωργιάδης έφτασε νωρίς το πρωί στη Ρόδο και αμέσως επισκέφτηκε το κτίριο του παλιού νοσοκομείου της πόλης το οποίο έχει εγκαταλειφθεί εδώ και χρόνια με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σχεδόν σε ερείπιο. Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την αγανάκτησή του για την κατάσταση αυτή,
αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ληφθούν πρωτοβουλίες από το υπουργείο για την αξιοποίηση του κτιρίου.

Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Υψηλάντη, και τον πρόεδρο του νοσοκομείου Ρόδου, Βασίλη Παπανικόλα, επισκέφθηκε το ΙΚΑ Ρόδου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Αμέσως μετά ο υπουργός Υγείας αναχώρησε για το Καστελόριζο όπου σε σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο του νησιού ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα που υπάρχουν και άκουσε τα παράπονα των κατοίκων. Ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε μεταξύ άλλων ότι η επίσκεψή του στο ακριτικό νησί έχει και συμβολικό χαρακτήρα, αφού είναι η πρώτη περιοχή εκτός Αττικής που επισκέπτεται ως υπουργός. Μετά τη σύσκεψη, ο κ. Γεωργιάδης με πλωτό σκάφος επισκέφτηκε τη νησίδα Ρω όπου απότισε φόρο τιμής στον τάφο της Κυράς της Ρω και παράλληλα είχε συνομιλίες με οπλίτες από τη φρουρά του νησιού.

Το απόγευμα ο κ. Γεωργιάδης θα επιστρέψει στη Ρόδο και θα προεδρεύσει σε σύσκεψη που θα γίνει στο νοσοκομείο της πόλης, στην οποία έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα