Πάτρα: 'Εκρηξη σε κλαμπ οπαδών του Π.A.O

Εκτεταμένες υλικές ζημιές σε διαμερίσματα, αυτοκίνητα και δίκυκλα προκλήθηκαν από την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε κλαμπ οπαδών του Παναθηναϊκού, που βρίσκεται στην οδό Σαχτούρη, στο κέντρο της Πάτρας. Μάλιστα εκτός από την θραύση τζαμιών σε διαμερίσματα, έχουν προκληθεί ζημιές σε τοίχους και προσόψεις γειτονικών σπιτιών.

Ο μηχανισμός που αποτελείτο από εκρηκτική ύλη, πυροκροτητή και βραδύκαυστο φυτίλι, εξερράγη λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα εκτός από τις προαναφερόμενες
ζημιές, να προκληθεί αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή της Τριών Ναυάρχων. Μία ηλικιωμένη γυναίκα, που μένει κοντά στον τόπο της έκρηξης, διακομίστηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Αμέσως μετά την έκρηξη δεκάδες κάτοικοι βγήκαν από τα σπίτια τους, ενώ στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν το σημείο, καθώς και πυροσβεστικά οχήματα.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας με βάση τα στοιχεία που συγκέντρωσαν από τον τόπο της έκρηξης αλλά και τις καταθέσεις που λαμβάνουν, προσπαθούν να ερευνήσουν τα αίτια της έκρηξης και να εντοπίσουν τους δράστες.
Keywords
Τυχαία Θέματα