ΠΑΣ...άς στη Λιβαδειά

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει απτόητος την πορεία του στη Σούπερ Λιγκ καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 του Λεβαδειακού στη Λιβαδειά για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε ο Τζημόπουλος στο 38’, ο Κατίδης ισοφάρισε στο 68’ και σημείωσε τοπρώτο του τέρμα μετά το περιβόητο που είχε πετύχει με τη φανέλα της ΑΕΚκόντρα στη Βέροια, όπου λόγω του πανηγυρισμού του έγινε ξένο σώμα για την Ένωση και του

απαγορεύτηκε να φορέσει ξανά τη φανέλα της Εθνικής. Πέντε λεπτά αργότερα (73’) ο Μανίας απάντησε και χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφθασε τους 37 βαθμούς και είναι έναν πίσω από τον Παναιτωλικό, που αύριο έχει δύσκολη αποστολή, καθώς παίζει στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Στην 13η θέση με 22 βαθμούς είναι ο Λεβαδειακός που κινδυνεύει να μπει στην επικίνδυνη ζώνη.

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Στάθης, Κώτσιος, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Ζιτό, Πελέ (69' Ρουμπέν Γκόμες), Μιλοσάβλιεβ, Ορτέγκα (77' Γιακουμάκης), Βούκτσεβιτς (46' Κατίδης), Μάντζιος

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος (72' Σκόνδρας), Μιχαήλ, Μπέριος, Στρούνα, Τζημόπουλος (46' Χαρίσης), Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Τσάβες, Μανιάς, Ίλιτς (58' Γιάκος).

Keywords
Τυχαία Θέματα