«Παρεμβάσεις σε επικουρικές και εφάπαξ»

Δεδομένη η παρέμβαση στις επικουρικές συντάξεις και το εφάπαξ, σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, προκειμένου όπως είπε, να διασφαλιστούν οι παροχές αυτές και για τις επόμενες γενιές. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής για το ασφαλιστικό, ο κ. Βρούτσης περιέγραψε παρεμβάσεις στους όρους και τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης για τους ασφαλισμένους ΔΕΚΟ, τραπεζών και ΤΕΒΕ,

στο πλαίσιο του εξορθολογισμού του συστήματος. Διαβεβαίωσε πάντως πως δεν υπάρχει καμία απόφαση για τη μείωση κύριων συντάξεων και η καταβολή τους θα είναι απρόσκοπτη.

Προανήγγειλε νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα με την επωνυμία ΑΤΛΑΣ από το 2015 με κατάργηση της θεώρησης των βιβλιαρίων υγείας και επιτάχυνση της χορήγησης σύνταξης για την οποία απαιτούνται έως και δυόμιση χρόνια.

«Για ακόμα μία φορά θα πληρώσουν οι συνταξιούχοι την σωτηρία του κράτους» σχολίασε, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων της ΔΕΗ Νικήτας Γκίκας μιλώντας στην Καλλιόπη Ασλανίδου και πρόσθεσε ότι είναι σε ετοιμότητα για κινητοποιήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα