Πακέτο Μήτρογλου-Μανωλά θέλει η Λίβερπουλ

Ελληνική παροικία στο Λίβερπουλ ευελπιστούν να δημιουργήσουν στο αγγλικό λιμάνι, καθώς σύμφωνα με την Mirror θέλουν να αποκτήσουν πακέτο του Κώστα Μήτρογλου και Κώστα Μανωλά.

Αυτό που συμβαίνει με τον Κώστα Μήτρογλου δεν έχει ξαναγίνει στο παρελθόν για οποιονδήποτε έλληνα ποδοσφαιριστή, αφού με τις εμφανίσεις του έχει αναγκάσει όλη την Ευρώπη να ασχολείται μαζί του.

Ομάδες από Γερμανία, Αγγλία και Ιταλία έχουν στήσει χορό εκατομμυρίων γύρω από τον όνομα του και όλοι προσπαθούν να πάρουν προβάδισμα για
την απόκτησή του. Πιο ζεστή αυτή την χρονική στιγμή δείχνει η Λίβερπουλ, η οποία όμως ενδιαφέρεται για ελληνικό ερυθρόλευκο δίδυμο. Οι reds έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τόσο τον Μήτρογλου, όσο και τον Κώστα Μανωλά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror ο αρχισκάουτερ της Λίβερπουλ, Μπάρι Χάντερ παρακολούθησε το τελευταίο διάστημα έξι ματς του Ολυμπιακού και της Εθνικής, ενώ παράλληλα μίλησε για τους δύο παίκτες με τον Ρόι Κάρολ, με τον οποίο ήταν στο παρελθόν συμπαίκτης στην Εθνική.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Λίβερπουλ θα κάνει προσπάθεια να τους αποκτήσει τον Ιανουάριο, καταθέτοντας 8,5 εκ. ευρώ για τον Μήτρογλου, ενώ άγνωστο παραμένει το ποσό, που προτίθεται να δαπανήσει για τον Μανωλά, καθώς δεν είναι γνωστή η ρήτρα του.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει πως κανένας παίκτης δεν είναι προς πώληση τον Ιανουάριο, καθώς θέλει να διατηρήσει το ρόστερ όπως έχει μέχρι τέλους της σεζόν ενώ υπάρχει και το Μουντιάλ της Βραζιλίας στο οποίο είναι πολύ πιθανό να ανέβει κι άλλα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο η αξία των δύο ποδοσφαιριστών.
Keywords
Τυχαία Θέματα