Παίζουν για την Κεφαλλονιά

Ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες ποδοσφαίρου, με την ονομασία «Rebuild Kefalonia», πραγματοποιείται απόψε στις 19:00, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

Παλαίμαχοι Έλληνες ποδοσφαιριστές και διάσημοι παίκτες της Ευρώπης φορούν ξανά τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια τους για να στηρίξουν μια φιλανθρωπική εκδήλωση που έχει σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά των πληγέντων -από τον καταστροφικό σεισμό- κατοίκων στην Κεφαλλονιά.

Ο αγώνας έχει την πολύτιμη συμβολή και δωρεάν παραχώρησή του ΟΑΚΑ

(από τον Πρόεδρο και Ολυμπιονίκη Πέτρο Γαλακτόπουλο), το οποίο θα μετατραπεί για μια ημέρα στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο 7x7 που οργανώθηκε ποτέ. Το εισιτήριο του αγώνα ορίστηκε στα 5 ευρώ και τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν σε ειδικό λογαριασμό για τα παιδιά των πληγέντων -από τον καταστροφικό σεισμό- κατοίκων στην Κεφαλλονιά.

Με κεντρικό σύνθημα: «Όταν θέλει... η Ελλάδα Μπορεί», με την «All Star Ελλάδας» θα αγωνιστούν οι: Θοδωρής Ζαγοράκης, Άγγελος Μπασινάς, Δημήτρης Σαραβάκος, Κώστας Φρατζέσκος, Γρηγόρης Γεωργάτος, Βασίλης Τσιάρτας, Σπύρος Μαραγκός, Νίκος Νταμπίζας, Στέλιος Γιαννακόπουλος και Αντώνης Νικοπολίδης.

Από την «All Star Μεικτής Ευρώπης» θα αγωνιστούν οι: Κριστόφ Βαζέχα, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Αλιόσα Ασάνοβιτς, Λουσιάνο ντε Σόουζα, Μιγκέλ Πέρεζ, Άλεξ Πέρεζ, Αντόνιο Μπεναρίβο, Ρουμπέν ντε λα Ρεδ και Μάριο Γκαλίνοβιτς.Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κορυφαίος Έλληνας διεθνής διαιτητής, Τάσος Κάκος, ενώ τις προπονητικές οδηγίες θα δώσουν ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στην All Star Μεικτής Ευρώπης και ο Κώστας Τσάνας στην All Star Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα