Ορμπάιθ και Μασάδο θέλει ο Ζαρντίμ

Για δύο ποδοσφαιριστές κινείται ο Ολυμπιακός σε ό,τι αφορά την ενίσχυση του ρόστερ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Τα ονόματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα για τους Πειραιώτες είναι αυτά των Πάμπλο Ορμπάιθ και Πάουλο Μασάδο.

Σε ό,τι αφορά τον Ισπανό, τα πράγματα είναι πιο απλά, καθώς χθες ο κόουτς της Μπιλμπάο Μαρσέλο Μπιέλσα του έστειλε μήνυμα ότι δεν τον υπολογίζει για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Ο Ορμπάιθ βοήθησε σημαντικά τους
Πειραιώτες τη σεζόν που πέρασε και στο λιμάνι θέλουν να εκμεταλλευτούν το ότι ο Μπιέλσα δεν υπολογίζει τον παίκτη στα πλάνα του. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η διοίκηση της Μπιλμπάο δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να δώσει δανεικό και φέτος τον Βάσκο στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης από την πλευρά του θέλει να αγωνιστεί και τη νέα περίοδο στους «ερυθρόλευκους» και αυτό είναι ένα καλό νέο για τους Πειραιώτες.

Αναφορικά με την περίπτωση του Πάουλο Μασάδο, φαίνεται ότι αυτός είναι ο παίκτης που προκρίνει ο προπονητής του Ολυμπιακού, εστιάζοντας μάλιστα στα πράγματα που μπορεί να προσφέρει ο 26χρονος μέσος της Τουλούζ. Ο Ζαρντίμ, λοιπόν, δείχνει να έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον συμπατριώτη του σε σχέση με τον Τσάβες. Πρώτα απ' όλα είναι σίγουρος ότι ο Μασάδο μπορεί να κάνει περισσότερες δουλειές στη μεσαία γραμμή από τον Αργεντινό της Μπόκα.

Ο Μασάδο συνεχίζει την προσπάθεια να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή, ζητώντας διαρκώς από τους ιθύνοντες της Τουλούζ να μειώσουν τις απαιτήσεις τους για να μετακομίσει στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός έχει δηλαδή στα χέρια του ένα επιπλέον διαπραγματευτικό ατού, τη θέληση του παίκτη να φορέσει τα ερυθρόλευκα.
Keywords
Τυχαία Θέματα