Ώρα πρόκρισης στο ΣΕΦ

Η μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό έφτασε. Απόψε το βράδυ στις 22:00, ΝΕΡΙΤ, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα υποδεχτεί στο κατάμεστο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα για το τέταρτο ματς της σειράς των play offs της Ευρωλίγκας με στόχο τη νίκη, η οποία θα του εξασφαλίσει την πρόκριση στο Final 4 της Μαδρίτης.
Στην προσπάθεια αυτή ο τεχνικός του Ολυμπιακού
θα έχει όλους τους παίκτες του "ετοιμοπόλεμους" καθώς άπαντες συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση της Τετάρτης και τέθηκαν στη διάθεση του Έλληνα κόουτς. Πλήρης θα αγωνιστεί και η ισπανική ομάδα, καθώς ο Τσάβι Πασκουάλ υπολογίζει σε όλα τα "όπλα" του.

Στο ΣΕΦ δεν θα πέφτει καρφίτσα αφού οι οπαδοί του Ολυμπιακού εξάντλησαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τα εισιτήρια του αγώνα και αναμένεται να μετατρέψουν το Στάδιο σε "καμίνι".

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία), Έντι Βιατόρ (Γαλλία) και Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία).

Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Είμαστε ένα βήμα μακριά από το Final 4 και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη. Η Μπαρτσελόνα είναι σπουδαία ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα παλέψει μέχρι το τέλος. Θα αντιδράσουν, είναι σίγουρο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Πρέπει να παίξουμε την ίδια άμυνα με αυτή στο δεύτερο και στο τρίτο ματς. Αυτό είναι το κλειδί για εμάς».

Μπρεντ Πέτγουεϊ: «Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα και ξέρουμε ότι το 4ο ματς θα είναι το πιο δύσκολο. Προηγούμαστε με 2-1 όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ σημαντικό ματς. Θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα και να δώσουμε το 110% της ενέργειάς μας. Επίσης, θα πρέπει να κυριαρχήσουμε στα ριμπάουντ».
Keywords
Τυχαία Θέματα