Όλα τα φώτα στην Τούμπα

Ντέρμπι από τα παλιά περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Superleague, με τους προβολείς στην «Τούμπα» για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Η δράση ξεκινάει στις 16.00 στη «Λεωφόρο» με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται το Λεβαδεικό.
Στον ΠΑΟΚ αναζητούν την πρώτη εντός έδρας νίκη
στο πρωτάθλημα, με όπλο την καλή παράδοση, αφού ο «δικέφαλος του Βορρά» μετράει έξι συνεχόμενες εντός έδρας νίκες απέναντι στους «κιτρινόμαυρους». Την ίδια ώρα η «Ένωση», που έχει ζεσταθεί μετά τα θετικά αποτελέσματα, θέλει να σφραγίσει την επιστροφή της στα «σαλόνια» με νίκη στο πρώτο ντέρμπι, σε ένα ματς που αποτελεί δείγμα ποιότητας και δύναμης για την ομάδα του Δέλλα.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο «Απ. Νικολαΐδης» τον Λεβαδεικό, με το «τριφύλλι» να θέλει να κάνει νέα αρχή το σημερινό ματς. Ο Γιάννης Αναστασίου καταστρώνει τα πλάνα του, χωρίς να υπολογίζει τους Εσιέν, Σάντσεθ, Βέμερ, Λουντ, Πέτριτς και Κότσαρη, ενώ σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με επιθετικό σχήμα.

Στα άλλα σημερινά παιχνίδια, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ατρόμητο, ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει στο «Θ. Κολοκοτρώνης» τον Πανιώνιο, ενώ στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός φιλοξενεί την Καλλονή, σε ένα ματς ανάμεσα στους δύο ουραγούς.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Τρίτη (22/09)

Ξάνθη - Ολυμπιακός 1-3
Παναιτωλικός - Βέροια 1-1
Πλατανιάς - Ηρακλής 0-0

Τετάρτη (23/09)

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός (16.00 Novasports2)
Πανθρακικός - Καλλονή (18.15 Novasports6)
ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος (18.15 Novasports4)
Αστέρας Τριπ. - Πανιώνιος (18.15 Novasports2)
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (20.30 Novasports1)
Keywords
Τυχαία Θέματα