Οι πρώτες σκέψεις του Σάντος

Οι πρώτες σκέψεις του Φερνάντο Σάντος για το αρχικό σχήμα το οποίο θα παρατάξει στον αγώνα της Παρασκευής κόντρα στη Ρουμανία φάνηκαν στην χθεσινή προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας.



Στην προπόνηση στο Άγιο Κοσμά, ο Φερνάντο Σάντος χώρισε τους διεθνείς σε δύο ομάδες και αγωνίστηκαν στο μισό γήπεδο.

Με τους "κίτρινους", οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αυτοί που θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, αγωνίστηκαν ο Καρνέζης στο τέρμα, Τοροσίδης και Τζαβέλλας στα δύο

άκρα της άμυνας και οι Παπασταθόπουλος και Σιόβας στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ οι Σάμαρης, Μανιάτης και Κατσουράνης ενώ μπροστά τους ήταν οι Κονέ και Χριστοδουλόπουλος πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου.

Με τους "μπλε" έπαιξαν οι Καπίνο, Χολέβας, Βύντρα, Μανωλάς, Τζιόλης, καραγκούνης, Νίνης, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης και Γκέκας.

Με δεδομένο ότι ο Γιώργος Σαμαράς δεν συμμετείχε στο "διπλό" αλλά και το ότι ο Παναγιώτης Κονέ είναι τιμωρημένος για το πρώτο παιχνίδι, προκύπτει πως ο επιθετικός της Σέλτικ θα στελεχώσει την επιθετική "τριάδα".

Ένα σημείο μένει να ξεκαθαρίσει και αυτό είναι εάν ο Σάντος θα ξεκινήσει στην αριστερή πλευρά της άμυνας τον Τζαβέλα ή τον Χολέβα, καθώς ο αμυντικός του ΠΑΟΚ ήταν εκτός αποστολής στο Κυριακάτικο ντέρμπι, ενώ ο αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν από τους διακριθέντες.
Η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα συνεχιστεί την Τετάρτη με διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα).

Keywords
Τυχαία Θέματα