Οι κλήσεις του Ηλία Ζούρου

Χωρίς εκπλήξεις ανακοινώθηκαν οι κλήσεις του Ηλία Ζούρου για το Προολυμπιακό Τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Βενεζουέλα 2-8 Ιουλίου.

Εκτός έμειναν, οι τραυματίες Σχορτσανίτης και Κουφός, αλλά και ο Στράτος Περπέρογλου . Επανέρχονται ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης. Στο πρώτο στάδιο θα συμμετέχουν στις προπονήσεις και οι Σαρικόπουλος , Καββαδάς, οι οποίοι στη συνέχεια θα ενσωματωθούν στην Εθνική Β', που θα δώσει φιλικά στην Αυστραλία.

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν είναι: Αντώνης Φώτσης, Γιάννης Μπουρούσης (Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο), Νίκος Ζήσης

(Σιένα), Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης (Ολυμπιακός), Νικ Καλάθης, Κώστας Καϊμακόγλου, Ίαν Βουγιούκας (Παναθηναϊκός), Κώστας Βασιλειάδης, Δημήτρης Μαυροειδής (Μπιλμπάο), Μάικ Μπράμος (Γκραν Κανάρια).

Εφόσον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, οι Σχορτσιανίτης και Κουφός θα είναι διαθέσιμοι.
Η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου. Όλα δείχνουν πως από την έναρξη της προετοιμασίας πιθανότατα θα απουσιάσει ο Ηλίας Ζούρος, καθώς έχει υποχρεώσεις με την Αναντολού Εφές στους τελικούς της τουρκικής λίγκας τουλάχιστον μέχρι τις 8 Ιουνίου και το αργότερο ως τις 14 του μήνα. Μέχρι να αναλάβει τα ηνία, οι προπονήσεις θα γίνονται από τους συνεργάτες του, Δημήτρη Πρίφτη και Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα