«Οι ιδιωτικοποιήσεις θα συνεχιστούν»

Αναταράξεις στις αποκρατικοποιήσεις προκάλεσε μια πτήση. Την παραίτησή του από την προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ υπέβαλε τελικά ο Στέλιος Σταυρίδης, όπως του ζήτησε ο Γιάννης Στουρνάρας. Από το υπουργείο Οικονομικών δεν διευκρινίζεται ο λόγος για τον οποίο ζητήθηκε η παραίτηση, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο κ. Σταυρίδης, μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ, επέστρεψε στις διακοπές

του με το ιδιωτικό αεροσκάφος του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη που συμμετέχει στην αγοράστρια κοινοπραξία. Ο κ. Σταυρίδης στην επιστολή παραίτησής του απέφυγε να τοποθετηθεί στο θέμα. Δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση, στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων διαβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Γιάννης Εμίρης, μιλώντας στο Reuters μετά την παραίτηση Σταυρίδη και απέρριψε κάθε ενδεχόμενο να ανατραπεί η συμφωνία πώλησης του 33% του ΟΠΑΠ. «Δεν έκανα κάτι μεμπτό είμαι απολύτως διαφανής» είπε σήμερα το πρωί ο κ. Σταυρίδης, μιλώντας στο ΜΕΓΚΑ, κάνοντας λόγο για υποκρισία εκ μέρους των επικριτών του.

«Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι αλλά και να φαίνεται τίμια», σχολίασε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

«Δεν αρκεί να φύγει αμέσως ο κ Σταυρίδης από το ΤΑΙΠΕΔ. Πρέπει να φύγουν αυτοί που τον διόρισαν και ευνοούν προνομιακές σχέσεις και συμβάσεις», ανέφερε σε σχόλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα