«Οι Ελληνες και οι Αρμένιοι είναι... σκυλιά»!

Τεράστιο θέμα έχει προκληθεί στους Μεσογειακούς Αγώνες με τον Τούρκο Ολυμπιονίκη της πάλης Ριζά Καγιάλπ, ο οποίος έκανε ρατσιστικά σχόλια εναντίον των Ελλήνων και Αρμενίων!

Ο σημαιοφόρος της Τουρκίας στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στη Μερσίνη, έγραψε ένα ρατσιστικό σχόλιο στο twitter του για τους Έλληνες και τους Αρμένιους με το θέμα να παίρνει έκταση, όπως είχε συνέβη και με τη Βούλα Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Αυτοί

οι Έλληνες και οι Αρμένιοι είναι σκυλιά», έγραψε ο 23χρονος αθλητής που είναι εναντίον των όσων διαμαρτυρήθηκαν στην Πλατεία Ταξίμ, σχολιάζοντας στο twitter: «Γ... τις διαδηλώσεις σας. Γαμ... προδότες» και σε άλλο τιτίβισμα του: «Ντροπή σας, που αφήσατε την πλατεία στους Αρμένιους και Ελληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά».

Φυσικά, όλα αυτά έχουν προκαλέσει την αντίδραση της Ελληνικής αποστολής που ζήτησε εξηγήσεις και την αποβολή του Τούρκου.

Οπως όλα δείχνουν ο Ριζά θα αποβληθεί από τη διοργάνωση, ενώ η τουρκική ολυμπιακή επιτροπή ζήτησε αμέσως να τιμωρηθεί.

Ωστόσο η τουρκική κυβέρνηση ισχυρίζεται πως ο Ριζά Καγιάλπ έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του και έχει αποχωρήσει από το χωριό των αθλητών.

Μια άλλη παράμετρος της ιστορίας είναι οτι ο ίδιος ο Καγιάλπ τουίταρε ότι τα σχόλια έγιναν από ψεύτικο λογαριασμό...

Keywords
Τυχαία Θέματα