Οι απεργίες τις Πρωτομαγιάς

Πρωτομαγιά αύριο Κυριακή και συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος οργανώνουν στις 11 ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενώ ξεχωριστό συλλαλητήριο για τις 10 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος, έχει εξαγγείλει το ΠΑΜΕ.Λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στα Μέσα Μεταφοράς
στην απεργία της Πρωτομαγιάς, δεν θα μετακινηθούν Ηλεκτρικός, Τραμ και Προαστιακός. Τα τρόλεϊ θα κυκλοφορήσουν  από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
Στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί έχουν προαναγγείλει οι ηλεκτροδηγοί του μετρό, το οποίο θα έχει τερματικό σταθμό “Δουκίσσης Πλακεντίας”. Στις θαλάσσιες μετακινήσεις, 24ωρη απεργία έχει εξαγγείλει το σωματείο ναυτεργατών Στέφενσον, ωστόσο η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία έχει προγραμματίσει 4ωρη στάση εργασίας 12 το μεσημέρι με 4εις το απόγευμα.

Ο δήμος Αθηναίων υποδέχεται την πρωτομαγιά με ένα ανθισμένο μωσαϊκό 50 τετραγωνικών μέτρων στη πλατεία Κοτζιά, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Τα λουλούδια είναι προσφορά των φυτωριούχων Αττικής και εν συνεχεία θα μεταφυτευτούν στις πλατείες των δημοτικών διαμερισμάτων.

Συνεχίστηκαν και χθες το βράδυ οι επιχειρήσεις αστυνόμευσης του κέντρου της Αθήνας. Ελέγχθηκαν περισσότερα από χίλια άτομα, διακόσια αυτοκίνητα και 25 καταστήματα. Συνολικά συνελήφθησαν 29 άτομα, για κατοχή ναρκωτικών, όπλων, λαθραία τσιγάρα και άλλες παραβάσεις.


Keywords
Τυχαία Θέματα