Όχι σε Τσέλσι για τον Ρούνεϊ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν παραχωρεί τον Γουέιν Ρούνεϊ. Και το απέδειξε λέγοντας ήδη το πρώτο "όχι" του καλοκαιριού. Στην Τσέλσι. Σύμφωνα με πληροφορίες απο τα αγγλικά ΜΜΕ, οι "μπέμπηδες" είπαν όχι σε 10 εκατ λίρες (ποσό που ούτως ή άλλως απέχει αρκετά απο την αξία του ποδοσφαιριστή στο "χρηματιστήριο" του Football) συν έναν ποδοσφαιριστή. Η Γιουνάιτεντ μπορούσε να διαλέξει έναν εκ των Νταβίντ Λουίζ ή Χουάν Μάτα, παίκτες που έχει γραφτεί κατά καιρούς πως ο Πορτογάλος τεχνικός δε θα είχε αντίρρηση να

παραχωρήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντέιβιντ Μόγιες από τη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να πουληθεί ο Ρούνεϊ. Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της προσφοράς η Τσέλσι εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση. Σε αυτή ξεκαθαρίζεται πως δεν ισχύουν τα περί έμψυχων ανταλλαγμάτων, δηλαδή ότι ποτέ δεν προτάθηκαν ως ανταλλάγματα οι Μάτα και Λουίζ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: Η Τσέλσι επιβεβαιώνει πως κατέθεσε χθες γραπτή πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφή του Ρούνεϊ. Για την αποφυγή οποιασδήποτε αμφιβολίας η πρόταση δεν περιλάμβανε τον δανεισμό ή την ανταλλαγή κάποιου παίκτη της Τσέλσι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα