Συνάντηση Μελισσανίδη-Original

Συνάντηση με εκπροσώπους της Original είχε την Τετάρτη ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο Τίγρης ξεκαθάρισε στους φίλους της ΑΕΚ, ότι το γήπεδο της ομάδας θα γίνει κανονικά στη Νέα Φιλαδέλφεια και ζήτησε στήριξη. "Προχωράμε κανονικά, όλα πάνε βάσει συγκεκριμένου προγράμματος και θα γίνουν όλα όπως τα έχουμε προγραμματίσει. Το γήπεδο θέλουμε και θα το φτιάξουμε στην Νεά Φιλαδέλφεια", φέρεται να είπε μεταξύ άλλων

ο Μελισσανίδης και πρόσθεσε πως "Εμένα με απασχολεί να είμαστε μαζί. Ολοι μαζί. Να μην υπάρχουν κόντρες για και με κανέναν και ταυτόχρονα και μεταξύ των οπαδών μας.

Οπως και σε μας το λέω για όλα τα πρόσωπα που υπήρχαν στην ΑΕΚ, ή θα υπάρξουν μετά. Να είμαστε μαζί. Θέλω τη στήριξη σας στην ομάδα και μη φοβάστε. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει σε όλα τα επίπεδα. Ομως θέλω να είναι κάτι ξεχωριστό η εξέδρα μας σε κάθε ματς, να γίνει το κάτι απίθανο, να μην υπάρχει σε κανένα γήπεδο όλης της Ελλάδας η δική μας ατμόσφαιρα. Πρέπει και θέλω να κάνετε τη διαφορά στην εξέδρα και γνωρίζω πως εσείς έχετε τον τρόπο και το κάνετε καλύτερα από όλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα