Ο Βασίλης Σκουλάς στον ΑΘΗΝΑ 984

Δυσοίωνο προβλέπει το μέλλον της ομάδας χάντμπολ των Βριλησσίων, ο πρόεδρος του συλλόγου, Βασίλης Σκουλάς, καθώς όπως εξηγεί στον athina984.gr και τον Επαμεινώνδα Χρήστου οι επιχορηγήσεις έχουν σταματήσει.
Ο Βασίλης Σκουλάς αναφέρθηκε:
Στο μυστικό της κατάκτησης του Κυπέλλου απέναντι στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ
"Η πίστη των παικτών ότι θα καταφέρουν να κερδίσουν το παιχνίδι και η εμπειρία του προπονητή ήταν οι βασικότεροι παράγοντες."Στην καθημερινότητα των παικτών"Είναι πάρα πολύ δύσκολη. Εργάζονται σχεδόν όλοι και στον ελεύθερο χρόνο τους πηγαίνουν
στις προπονήσεις, οι οποίες είναι καθημερινές. Απαιτούνται πάρα πολλές θυσίες, αλλά μας μένει η ικανοποίηση ότι κάθε χρόνο βάζουμε κι ένα λιθαράκι παραπάνω και προχωράμε σιγά-σιγά. Μετά τους δύο υποβιβασμούς μας, ανεβήκαμε γρήγορα. Φτάσαμε στην Α' Εθνική και δύο φορές παραμείναμε μέσω των πλέι-άουτ στην Α1. Μετά αρχίσαμε να παίρνουμε θέση στην κατηγορία. Σήμερα έχουμε φτάσει να βρισκόμαστε στην 6η θέση στο πρωτάθλημα και να είμαστε Κυπελλούχοι Ελλάδας."
Στην επόμενη ημέρα και τους στόχους της ομάδας
"Το μέλλον είναι δυσοίωνο. Όλες οι επιχορηγήσεις έχουν σταματήσει. Εναπόκειται πλέον στον ιδιωτικό τομέα να μπορέσει να κάνει οτιδήποτε. Το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο γιατί και η οικονομική κατάσταση και ημών των μετεχόντων στο διοικητικό συμβούλιο είναι δύσκολη."Στο μέλλον του χάντμπολ στην Ελλάδα
"Έχει μέλλον. Θέλει ανθρώπους να διοικήσουν τις ομάδες με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και υπομονή. Χρειάζονται βεβαίως κάποιες διεθνείς επιτυχίες, όπως της Εθνικής Ελλάδας, που είχε πάρει την 6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και την ίδια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ώστε το άθλημα να γίνει πιο λαοφιλές και να προσελκύσει την προσοχή του κόσμου."
Keywords
Τυχαία Θέματα