Ο Τύπος της Τρίτης

Το μαραθώνιας διάρκειας χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, τα νέα μέτρα, οι αποφάσεις για αποκρατικοποιήσεις, οι νέοι φόροι και οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων την Τρίτη.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Πωλούνται όλα εδώ και τώρα Τ.Τ., ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΕΥΑΘ,
ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ".

Η εφημερίδα γράφει ότι "εμφύλιος στο υπουργικό, που ενέκρινε τελικά τα μέτρα για είσπραξη 6,4 δισ.σε 6 μήνες και άλλα 22 δισ. έως το 2015. Δώρα τέλος στις επικουρικές από το 2012. ΛΑΦΚΑ 10% από 300 ευρώ και πάνω. Αύξηση εισφοράς σε συντάξεις άνω των 1.700 ευρώ. Μείωση αποδοχών εως και 400 ευρώ με το νέο μισθολόγιο".

   
Η ΑΥΓΗ: "Πωλείται. Πληροφορίες: Τρόικα".

Κατά την εφημερίδα "γενική εκποίηση της δημόσιας περιουσίας για να βρεθούν 28,4 δισ.ευρώ εως το 2015. Πρόσθετα μέτρα 6,4 δισ.για το δεύτερο εξάμηνο του 2011. Πωλούνται εφέτος στο 100% Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ΟΤΕ, ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΕΥΑΘ, ΛΑΡΚΟ, αεροδρόμια ".

  
ΑΥΡΙΑΝΗ: "Στο σφυρί η Ελλάδα".

Η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι "όσα και να μαζέψουμε από το ξεπούλημα των ΔΕΚΟ και της δημόσιας περιουσίας δεν φτάνουν να πληρώσουμε τους τόκους 5-6 μηνών. Η λύση είναι μία πτώχευση και επιστροφή στην δραχμή και να μείνουν οι ξένοι τοκογλύφοι με τα ομόλογα στο χέρι".

  
Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Γη και αίμα για την 5η δόση".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "την ώρα που η πολιτική του Μνημονίου αφήνει πίσω της μια τεράστια απόκλιση στα έσοδα και αύξηση του χρέους κατά 15 δισ.ευρώ το πρώτο τετράμηνο του 2011, η κυβέρνηση επιμένει στην ίδια αποτυχημένη συνταγή άγριας λιτότητας, που φέρνει πιο κοντά στη χρεοκοπία τη χώρα"..

  
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:"Γιώργο Τελείωσες!"

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι "Ο πρωθυπουργός υποδέχεται σήμερα στο Μαξίμου τους αρχηγούς, επιχειρώντας τον ύστατο εκλογικό εκβιασμό για να συναίνεση στη διάλυση της χώρας. Σύρραξη χθες στο υπουργικό συμβούλιο".

 
ΕΘΝΟΣ: "Σοκ και δέος για τη ζωή όλων των Ελλήνων".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "τις δραματικότερες αλλαγές στα 37 χρόνια της μεταπολίτευσης φέρνει το πακέτο μέτρων που αποφάσισε η κυβέρνηση. Προκαλεί σοκ και δέος με τις ανατροπές στην κοινωνική πραγματικότητα".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Μητροπολίτης Σεραφείμ: Το πρώτο βήμα για το "χάραγμά" μας από τους σιωνιστές έγινε! ".

Στο βασικό της θέμα επισημαίνει ότι "το ιταμό νομοσχέδιο της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" δια του οποίου οι Έλληνες καθίστανται υποχείρια της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, μέσω της επερχόμενης "Κάρτας του Πολίτη", δυστυχώς έγινε νόμος του κράτους".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Πάρε κόσμε σε τιμή ευκαιρίας την περιουσία της Ελλάδας".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "συνδυάζουν το γενικό ξεπούλημα με το τρομοκρατικό σύνθημα ότι από τα μέσα Ιουλίου δεν θα έχει λεφτά το κράτος. Παράλληλα, η κυβέρνηση του ξεπουλήματος επιβάλλει νέα σκληρά μέτρα και φόρους φωτιά".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Σύνταξη εξαθλίωσης το κύκνει
Keywords
Τυχαία Θέματα